Spaghetti Bolognese este o reteta traditionala italiana ce cunoaste o foarte larga raspandire. Pentru sosul bolognese aveti nevoie de 250 de grame de carne tocata.
Spaghetti Bolognese este o reteta traditionala italiana ce cunoaste o foarte larga raspandire. In mod traditional sosul se fierbe peste doua ore, dar si daca nu il lasati asa mult timp pe foc, tot gustos va fi.
Mai intai se rumeneste ceapa in ulei de masline. Cand ceapa devine sticloasa se pune si carnea. Cand si aceasta a capatat o culoare aurie se adauga usturoiul pisat si vinul.
Sucul de rosii se pune mai spre sfarsit, cand carne e aproape facuta. Tt atunci adaugati si mirodeniile. Mai lasati circa un sfert de ora sa clocoteasca la foc mic, timp in care fierbeti pastele.Cand toate sunt gata, spaghetti bolognese se poate servi.
Spaghetti Bolognese se servesc calde si cu un pahar de vin rosu alaturi.
Sursa acestei retete este blogul Anita's Kitchen Flavors.
Alte retete de paste recomandate:
Ce faci cand ai niste zmeura delicioasa din gradina? Pregatesti o prajitura, iar familia o devoreaza ca si cum nu ar mai fi...
Desert prajitura cu zmeura, ciocolata si crema de vanilieDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti