Spaghetti cu ciuperci

Spaghetele se prepara in mod obisnuit (a dente) Dupa ce s-au scurs, se pun la foc mic si se adauga untul. Dupa topire, se adauga parmezanul ras si ci

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g spaghete (sau taitei lati)
  • 100 g unt (margarina)
  • 200 g parmezan ras
  • 300 g ciuperci (din cutie)

Mod de preparare

Spaghetele se prepara in mod obisnuit (a dente)

Dupa ce s-au scurs, se pun la foc mic si se adauga untul. Dupa topire, se adauga parmezanul ras si ciupercile taiate. Se amesteca tot timpul.

Mincarea este gata dupa citeva minute de la adaugarea ciupercilor.


Se serveste calda

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Alcazare/Alcazale

Nişte prăjiturele delicioase,pe care le-am văzut pe blogul Simonei Callas...

Alcazare/Alcazale
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca