Se incinge uleiul, se adauga pastrama de pui taiata cubulete si se prajeste doua minute, dupa care se adauca ketchap-ul, maslinele taiate felii, orega
Se incinge uleiul, se adauga pastrama de pui taiata cubulete si se prajeste doua minute, dupa care se adauca ketchap-ul, maslinele taiate felii, oregano, cimbrul, sarea si piperul dupa gust. Se firb putin, adaugand apa daca este necesar. Spaghetele se fierb in apa cu sare si putin ulei. Dupa ce sunt fierte se pun pe o farfurie mare. Peste ele se pune sosul si cascavalul ras.
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa