Spaghetti cu sos de ciuperci este o mancare de post foarte gustoasa. Singura conditie e sa folositi si paste fara ou. Pentru sos aveti nevoie de ciuperci, ceapa, sos de rosii si zahar
Se pune apa la fiert cu putina sare si putin ulei. Cand fierbe dam drumul la spaghetti. Le lasam sa fiarba amestecand din cand in cand sa nu se prinda.
Intr-o tigaie punem 2 linguri ulei cu ceapa taiata marunt, ciupercile taiate si lasam sase caleasca. Adaugam 2 linguri de bulion, sare si cele 2 linguri de zahar. Lasam sa fiarba putin.
Scoatem spaghetele de la fiert intr-o strecuratoare si le clatim sub jet de apa rece. Punem intr-o farfurie peste care adaugam sosul cu ciuperci.
Se servesc calde. Pofta buna
Alte retete recomandate:
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii