Pentru spaghete: se pune putina sare in apa in care se fierb spaghetele iar cand sunt gata se scurg de apa si se pune putin unt sau margarina intr-o c
Pentru spaghete: se pune putina sare in apa in care se fierb spaghetele iar cand sunt gata se scurg de apa si se pune putin unt sau margarina intr-o cratita pentru a le cali.
Pentru sos: intr-o cratita mai mica se pune putin ulei la incins dupa care se adauga 4 catei de usturoi taiati cubulete, se calesc pana capata o culoare aramie, apoi se pune tot la calit si un ardei iute taiat cubulete, apoi se adauga sosul de rosii (1/2 de litru) si se lasa sa dea in clocot, se pune cimbrul si cubuletele de Knor si daca mai trebuie putina sare.
Se servesc calde cu putin marar deasupra.
Pentru aceasta reteta am avut ca sursa de inspiratie o reteta de-a Andreei.
Desert tort cu mere, nuci si crema de branzaPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura