Tagliatelle cu Ceva Fin Cremos si Prosciutto

Daca va doriti sa incercati ceva nou si delicios, reteta de paste tagliatelle cu crema de branza Ceva Fin de la Delaco o sa va incante!

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • · 400 g tagliatelle proaspete
  • · 2 linguri de ulei de masline extra virgin
  • · 4-5 linguri de fond de legume (sau apa)
  • · 150 g crema de branza Ceva Fin Cremos
  • · 140 g prosciutto crudo
  • taiat fasiute de latimea tagliatellelor
  • · sare
  • dupa gust
  • · piper alb
  • dupa gust
  • · 2 praji medii
  • feliati subtire
  • · 2 lingurite de amestec curry
  • · 2 lingurite de curcuma
  • · 1 legatura de patrunjel proaspat
  • tocat marunt
  • · 1/3 ardei iute rosu
  • curatat de seminte si tocat marunt
  • · 1/3 ardei iute verde
  • curatat de seminte si tocat marunt

Mod de preparare

Daca va doriti sa incercati ceva nou si delicios, reteta de paste tagliatelle cu crema de branza Ceva Fin de la Delaco o sa va incante!

Incepeti cu prazul toacat marunt pe care il puneti la calit intr-o tigaie mai mare si adanca. Adaugati sare si piper si lasati la foc mediu 5-6 minute, amestecand ocazional. Adaugati apoi curry-ul si curcuma si amestecati rapid. Puneti crema de branza si fondul de legume si amestecati pana ce crema se incorporeaza in lichid.

Gatiti mixtura timp de 5 minute, la foc mic de tot, amestecand ocazional. La final adaugati trei sferturi din patrunjelul tocat si amestecati rapid.

Intre timp se pun la fiert pastele in multa apa cu sare, la foc mare, timp de 2 minute sau pana ce sunt aproape facute, apoi se scurg.

Transferati pastele in tigaie, impreuna cu suvitele de prosciutto si amestecati 1 minut.

Pastele cu crema de branza Ceva Fin se servesc presarate cu ardei iute rosu si verde si cu restul de patrunjel.

Pofta buna!

Sursa reteta: http://www.reteteleluiradu.ro/


Tagliatellele cu Ceva Fin Cremos si prosciutto se servesc calde.

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Pui cu legume in sos Worcester

Chiar daca nu sunt deloc multumita de poze, fiind facute la ceas de seara, trebuie sa postez aceasta reteta pentru ca mi-a...

Pui cu legume in sos Worcester
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii