Tagliatelle cu sos de nuca

Aceasta reteta de paste cu sos de nuca este una simpla si foarte rapida. Se prepara din paste tagliatelle, nuca, usturoi, busuioc si ulei de masline.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 gr paste tagliatelle
  • Pentru sos:
  • 1 capatana usturoi
  • 200 gr nuca macinata
  • cateva frunze busuioc
  • 3 linguri ulei de masline
  • delikat

Mod de preparare

Aceasta reteta de paste cu sos de nuca este una simpla si foarte rapida. Pentru a prepara aceste paste se pun pastele la fiert intr-o oala cu apa. Separat, se curata si se piseaza usturoiul. Se freaca intr-un castron cu uleiul pana se albeste. Se adauga apoid elikat dupa gust, busuiocul tocat fin si ncua macinata. Se subtiaza amestecul cu apa si se toarna peste pastele fierte si scurse.


Tagliatelle cu sos de nuca se servesc calde.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...