Pentru a face paste de casa, taitei, ravioli sau taitei lati, indiferent ce forma ati alege pentru asta e cel mai indicat sa aveti oua de casa. Culoarea pastelor va fi cu totul alta in acest caz.
Pentru a face paste de casa, indiferent ce forma ati alege pentru asta e cel mai indicat sa aveti oua de casa. Culoarea pastelor va fi cu totul alta in acest caz.
Luati un bol si amestecati in acesta toate ingredientele pana obtineti un aluat omogen. Mai framantati putin, dupa care intindeti aluatul cat mai subtire si taiati-l in forma dorita. Puteti lasa pastele sa se usuce, sau le puteti fierbe imediat cu un sos la alegere.
Taiteii de casa se servesc cu sos bolognese, carbonara sau simplu cu ulei de masline, busuioc si rosii.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa