Pe un tocator, asezati fiecare scoica pe partea plata si taiati-o pe lungime in jumatate. Puneti uleiul de masline intr-o tigaie incinsa si adaugati s
Pe un tocator, asezati fiecare scoica pe partea plata si taiati-o pe lungime in jumatate. Puneti uleiul de masline intr-o tigaie incinsa si adaugati scoicile, usturoiul si ardeiul iute, matuntite. Dupa ce scoicile s-au rumenit pe o parte, turnati vinul, lasandu-l sa scada incet. Intre timp, fierbeti al dente pastele taglierini in apa cu sare. Adaugati-le peste scoici, impreuna cu patrunjelul si untul si luati de pe foc. Amestecati si asezonati daca e nevoie.
Alte retete culinare:
Spaghete cu rosii si ciuperci
Orez cu dovlecei la cuptor
Placinta cu dovleac
Cred că voiam să prepar acest lichior de pe vremea când eram fascinată de Florin Piersic în rolul lui...
Lichior de anasonIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.