Se fierb pastele in apa cu sare si ulei. Intr-o tigaie se prajesc ciupercile taiete felii, cu rosile decojite si taiete cubulete, se adauga usturoiul
Se fierb pastele in apa cu sare si ulei. Intr-o tigaie se prajesc ciupercile taiete felii, cu rosile decojite si taiete cubulete, se adauga usturoiul si ceapa taiete marunt si se lasa la foc potrivit pana se inmoaie putin, apoi se adauga 1-2 cani de apa in care se dizolva 3 linguri de pasta de rosii. Se lasa sa dea un clocot si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust. Pastele se aseaza pa un platou, iar sosul se toarna deasupra.
Se poate servi cald cat si rece.
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa