Taietei cu ciuperci si rosii

Se fierb pastele in apa cu sare si ulei. Intr-o tigaie se prajesc ciupercile taiete felii, cu rosile decojite si taiete cubulete, se adauga usturoiul

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g paste
  • 1 conserva ciuperci
  • 3 rosii decojite
  • 1 ceapa
  • 1 capatana de usturoi
  • 3 linguri de rosii
  • 1 cana apa
  • sare si piper

Mod de preparare

Se fierb pastele in apa cu sare si ulei. Intr-o tigaie se prajesc ciupercile taiete felii, cu rosile decojite si taiete cubulete, se adauga usturoiul si ceapa taiete marunt si se lasa la foc potrivit pana se inmoaie putin, apoi se adauga 1-2 cani de apa in care se dizolva 3 linguri de pasta de rosii. Se lasa sa dea un clocot si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust. Pastele se aseaza pa un platou, iar sosul se toarna deasupra.
Se poate servi cald cat si rece.

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Omleta cu leurda

Mie imi place foarte mult leurda!

Omleta cu leurda
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa