Taitei cu branza de vaci

Taiteii se pun la fiert in apa cu sare. Dupa ce s-au fiert, se scurg si se amesteca cu branza, ouale, putina sare si o lingura de unt. Separat, se un

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr taitei
  • 500 gr branza de vaci dulce
  • 4 oua
  • sare
  • 150 gr unt

Mod de preparare

Taiteii se pun la fiert in apa cu sare. Dupa ce s-au fiert, se scurg si se amesteca cu branza, ouale, putina sare si o lingura de unt. Separat, se unge un vas cu unt, se toarna amestecul si se pune la copt, in cuptorul preincalzit.
Se serveste cald.

Alte retete culinare:

Ciorba radauteana

Papanasi fierti

Placinta de dovleac

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca