Taitei cu carne

Taiteii se pun la fiert in apa clocotita cu sare. Dupa ce s-au fiert, se scot, se strecoara si se clatesc in apa calda. Se amesteca apoi cu unt si cu

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr taitei
  • 300 gr carne preparata ca pentru pateuri
  • 50 gr unt

Mod de preparare

Taiteii se pun la fiert in apa clocotita cu sare. Dupa ce s-au fiert, se scot, se strecoara si se clatesc in apa calda. Se amesteca apoi cu unt si cu carnea preparata ca pentru pateuri. Se pune amestecul intr-un vas rezistent la caldura si se introduce la cuptor.


Mancarea se serveste calda.

Alte retete:

Tocanita de pui

Cartofi la cuptor

Friptura de vita la cuptor

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Pizza cu ceapa verde

Partea a doua,ca doar nu faceam doar o pizza.....

Pizza cu ceapa verde
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii