Taitei cu carne

Taiteii se pun la fiert in apa clocotita cu sare. Dupa ce s-au fiert, se scot, se strecoara si se clatesc in apa calda. Se amesteca apoi cu unt si cu

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr taitei
  • 300 gr carne preparata ca pentru pateuri
  • 50 gr unt

Mod de preparare

Taiteii se pun la fiert in apa clocotita cu sare. Dupa ce s-au fiert, se scot, se strecoara si se clatesc in apa calda. Se amesteca apoi cu unt si cu carnea preparata ca pentru pateuri. Se pune amestecul intr-un vas rezistent la caldura si se introduce la cuptor.


Mancarea se serveste calda.

Alte retete:

Tocanita de pui

Cartofi la cuptor

Friptura de vita la cuptor

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa