Taitei cu lapte

Taiteii se pun la fiert in lapte clocotit cu putina sare, zahar, zahar vanilat si coaja rasa de la o lamaie. Se tin aproximativ 10 minute la fiert,

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250-300 gr taitei
  • 1 I lapte
  • zahar
  • sare
  • 1 plic zahar vanilat
  • scortisoara pisata
  • coaja de lamaie

Mod de preparare

Taiteii se pun la fiert in lapte clocotit cu putina sare, zahar, zahar vanilat si coaja rasa de la o lamaie. Se tin aproximativ 10 minute la fiert, dupa care se iau de pe foc.


Se servesc calzi, cu scortisoara pisata.

Alte retete:

Saratele Cozonac moldovenesc Placinta de dovleac

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...