Se pun taiteii la fiert in apa clocotita cu sare, dupa care se strecoara si se clatesc cu apa calda. Se pun apoi intr-un alt vas si se adauga pesmetu
Se pun taiteii la fiert in apa clocotita cu sare, dupa care se strecoara si se clatesc cu apa calda. Se pun apoi intr-un alt vas si se adauga pesmetul prajit in unt incins. Se amesteca bine si se potriveste la gust de zahar si se adauga plicul de zahar vanilat sau scortisoara, dupa gust.
Se servesc calzi.
Alte retete culinare:
Chiftele
Cornulete cu rahat
Cozonac moldovenesc
Reteta aceasta de foietaj o am de peste 20 de ani, m-a cucerit de prima data cand am facut-o si o fac deseori, chiar daca...
Cremsnit cu foietaj de casaDescopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituri