Taitei cu sos camembert

Se piseaza usturoiul curatat si se caleste in uleiul de masline pana devine sticlos. Apoi aduagam smantana, iar dupa ce s-a incalzit adaugam cascavalu

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • taitei (cu lapte)
  • 3 dl smantana
  • 150 g cascaval camembert
  • 5 catei de usturoi
  • 2 linguri de ulei de masline
  • busuioc

Mod de preparare

Se piseaza usturoiul curatat si se caleste in uleiul de masline pana devine sticlos. Apoi aduagam smantana, iar dupa ce s-a incalzit adaugam cascavalul camembert. Se ia sosul de pe foc si se adauga la taiteii proaspat fierti si strecurati.
Alte retete recomandate

Tocanita de pui

dovlecei umpluti

Ciorba radauteana

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa