Ciupercile, sunca taiata cuburi, caperele si o lingura de ierburi(patrunjel, oregano) se calesc intr-o lingura de ulei. Aluatul se intinde in tava de
Ciupercile, sunca taiata cuburi, caperele si o lingura de ierburi(patrunjel, oregano) se calesc intr-o lingura de ulei. Aluatul se intinde in tava de tarta pregatita cu hirtie de copt. Deasupra se pun ciupercile. Galbenusul se amesteca cu smintina, sare, piper si vegeta si se toarna peste tarta. Se presara cascaval ras. Se pune 30 min la cuptor si se coace.
Se serveste fierbinte
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa