Tortellini carbonara

Se pun pastele la fiert in apa cu sare . Se taie baconul marunt si se prajeste in putin unt; se lasa pana cand cand se rumeneste. Se bat ouale ca pent

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 punga de pasta simpla
  • 200 de grame de bacon
  • 2 oua
  • 200 de grame de cascaval ras
  • parmezan
  • condimente

Mod de preparare

Se pun pastele la fiert in apa cu sare .

Se taie baconul marunt si se prajeste in putin unt; se lasa pana cand cand se rumeneste.

Se bat ouale ca pentru omleta si se amesteca cu cascavalul ras, parmezanul, condimentele .Cand pastele sunt fierte, se scurg de apa si cat sunt inca calde se pune peste un cubulet de unt. Se amesteca si se tin pe foc mic, apoi se pune baconul cu tot cu untul in care sa rumenit si se amesteca bine ,apoi se adauga si amestecul de oua, amestecand in continuare.

Cand ouale se prind, pastele sunt gata si numai bune de mancat. Se mai poate adauga cascaval ras in fiecare portie.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...