Tortellini carbonara

Se pun pastele la fiert in apa cu sare . Se taie baconul marunt si se prajeste in putin unt; se lasa pana cand cand se rumeneste. Se bat ouale ca pent

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 punga de pasta simpla
  • 200 de grame de bacon
  • 2 oua
  • 200 de grame de cascaval ras
  • parmezan
  • condimente

Mod de preparare

Se pun pastele la fiert in apa cu sare .

Se taie baconul marunt si se prajeste in putin unt; se lasa pana cand cand se rumeneste.

Se bat ouale ca pentru omleta si se amesteca cu cascavalul ras, parmezanul, condimentele .Cand pastele sunt fierte, se scurg de apa si cat sunt inca calde se pune peste un cubulet de unt. Se amesteca si se tin pe foc mic, apoi se pune baconul cu tot cu untul in care sa rumenit si se amesteca bine ,apoi se adauga si amestecul de oua, amestecand in continuare.

Cand ouale se prind, pastele sunt gata si numai bune de mancat. Se mai poate adauga cascaval ras in fiecare portie.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca