Tortellini cu dovleac

Tortellini cu dovleac sunt foarte usor si rapid de preparat. Pentru paste ai nevoie de faina, oua,ulei, iar pentru umplutura de spanac si branza de vaci.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 gr faina
  • sare
  • piper
  • 5 oua
  • 3 linguri ulei
  • 3 linguri apa
  • 120 gr spanac
  • 300 gr branza de vaci
  • 70 gr cascaval
  • 100 gr bacon
  • 400 gr pulpa de dovleac
  • 2 linguri salvie tocata

Mod de preparare

Se amesteca faina cu sarea, ouale, 1 lingura de ulei si 3 linguri de apa. Se framanta bine aluatul, apoi se infasoara intr-un prosop umed si se lasa 30 de minute. Separat, se decongeleaza spanacul si se paseaza. Se amesteca un galbenus de ou cu branza de vaci, cascavalul, spanacul, sarea si piperul. Din aluat se intinde o foaie, din care se decupeaza cerculete, iar in mijlocul fiecaruia se asaza o jumatate de lingurita de umplutura. Se ung apoi marginile cu albus batut si se pliaza in doua. Se preseaza si se rasucesc in jurul degetului, dupa care se pun la fiert in apa cu sare pentru 5 minute. Separat, se prajesc cubulete de bacon si dovleac. Se adauga apoi putina apa, in care au fiert pastele, salvia tocata si se lasa la fiert 5 minute.


Tortellini se servesc impreuna cu amestecul de bacon si dovleac.

Alte retete:

Cartofi la cuptor

Legume la cuptor

Mancare de mazare

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Risotto din quinoa la cuptor cu Delikat- Condimente pentru sarmale si branza Provolone

Un preparat care urmareste structura clasica de lasagna: straturi bine delimitate cu sos delicios de carne, toate ascunse sub...

Risotto din quinoa la cuptor cu Delikat- Condimente pentru sarmale si branza Provolone
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca