Tortellini cu mazare si sunca

Sunca se taie cuburi, separat se fierb tortellini in apa cu sare, apoi se lasa la scurs. Se incinge ulei de masline, se calesc mazare si sunca cateva

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 gr mazare congelata
  • 100 sunca de Praga
  • 500 gr tortellini cu branza sau carne
  • sare
  • piper
  • 4 linguri ulei de masline
  • 50 gr parmezan

Mod de preparare

Sunca se taie cuburi, separat se fierb tortellini in apa cu sare, apoi se lasa la scurs. Se incinge ulei de masline, se calesc mazare si sunca cateva minute. Se adauga tortellini si putina apa in care au fiert. Se lasa sa dea in clocot, apoi se sareaza si se pipereaza.


Se servesc presarate cu parmezan. Alte retete culinare:

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...