Puneti ricotta, usturoiul, ardeiul iute rosu, sarea, piperul, cea mai parte din verdeturi si trei sferturi din cea de parmezan intr-un bol si amesteca
Puneti ricotta, usturoiul, ardeiul iute rosu, sarea, piperul, cea mai parte din verdeturi si trei sferturi din cea de parmezan intr-un bol si amestecati usor cu furculita. Umpleti pastele tortellini si fierbeti-le in apa cu sare timp de 3- 4 minute, pana devin moi.
Serviti cu parmezan ras deasupra.
Alte retete:
Spaghete cu ciuperci
Tocanita de pui
Ravioli cu ciuperci si sos de smantana
Daca tot am mancat in Grecia branza feta in fiecare zi preparata in fel si chip, am facut si pentru azi un pranz usor, rapid...
Branza feta coaptaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.