Puneti ricotta, usturoiul, ardeiul iute rosu, sarea, piperul, cea mai parte din verdeturi si trei sferturi din cea de parmezan intr-un bol si amesteca
Puneti ricotta, usturoiul, ardeiul iute rosu, sarea, piperul, cea mai parte din verdeturi si trei sferturi din cea de parmezan intr-un bol si amestecati usor cu furculita. Umpleti pastele tortellini si fierbeti-le in apa cu sare timp de 3- 4 minute, pana devin moi.
Serviti cu parmezan ras deasupra.
Alte retete:
Spaghete cu ciuperci
Tocanita de pui
Ravioli cu ciuperci si sos de smantana
După risotto-ul acela cu pere, care culmea s-a evaporat, am cotrobăit prin cămară și am găsit acest amestec deosebit!...
Orez natur cu quinoa, vegetale si perePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura