Tortellini cu spanac, ricotta si verdeturi

Puneti ricotta, usturoiul, ardeiul iute rosu, sarea, piperul, cea mai parte din verdeturi si trei sferturi din cea de parmezan intr-un bol si amesteca

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 400 gr branza ricotta
  • 1 catel de usturoi
  • 1 jumatate de ardei iute rosu
  • sare
  • piper negru
  • 4 legaturi busuioc
  • 100 gr maghiran sau oregano
  • 2 legaturi patrunjel
  • 1 legatura menta
  • 150 gr parmezan ras
  • 450 gr tortellini
  • unt

Mod de preparare

Puneti ricotta, usturoiul, ardeiul iute rosu, sarea, piperul, cea mai parte din verdeturi si trei sferturi din cea de parmezan intr-un bol si amestecati usor cu furculita. Umpleti pastele tortellini si fierbeti-le in apa cu sare timp de 3- 4 minute, pana devin moi.
Serviti cu parmezan ras deasupra.

Alte retete:

Spaghete cu ciuperci

Tocanita de pui

Ravioli cu ciuperci si sos de smantana

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...