Tortellini cu spanac, ricotta si verdeturi

Puneti ricotta, usturoiul, ardeiul iute rosu, sarea, piperul, cea mai parte din verdeturi si trei sferturi din cea de parmezan intr-un bol si amesteca

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 400 gr branza ricotta
  • 1 catel de usturoi
  • 1 jumatate de ardei iute rosu
  • sare
  • piper negru
  • 4 legaturi busuioc
  • 100 gr maghiran sau oregano
  • 2 legaturi patrunjel
  • 1 legatura menta
  • 150 gr parmezan ras
  • 450 gr tortellini
  • unt

Mod de preparare

Puneti ricotta, usturoiul, ardeiul iute rosu, sarea, piperul, cea mai parte din verdeturi si trei sferturi din cea de parmezan intr-un bol si amestecati usor cu furculita. Umpleti pastele tortellini si fierbeti-le in apa cu sare timp de 3- 4 minute, pana devin moi.
Serviti cu parmezan ras deasupra.

Alte retete:

Spaghete cu ciuperci

Tocanita de pui

Ravioli cu ciuperci si sos de smantana

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...