Spalati sparanghelul apoi taiati aproximativ 6 cm din varfuri si puneti-le deoparte. Indepartati cu grija partile atoase de pe tulpini si taiati-le fi
Spalati sparanghelul apoi taiati aproximativ 6 cm din varfuri si puneti-le deoparte. Indepartati cu grija partile atoase de pe tulpini si taiati-le fin pe lungime iar apoi caliti-le usor in putin ulei de masline, impreuna cu o parte din unt si toata cantitatea de usturoi. Dupa ce acestea s-au inmuiat, asezonati-le putin si lasati-le sa se raceasca. Dupa ce s-au racit, puneti tulpinile intr-un bol, impreuna cu ricotta, trei sferturi din cantitatea de menta si parmezanul. Amestecati si condimentati daca e nevoie. Umpleti pastele tortellini si fierbeti-le in apa cu sare timp de 3- 4 minute, pana devin moi. Intre timp, fierbeti varfurile de sparanghel pana cand se inmoaie. Amestecati-le intr-un bol cu putina sare si untul ramas si adaugati pastele cu o lingura.
Alte retete:
Tocanita de pui
Orez cu dovlecei
Spaghete cu rosii si ciuperci
Sunt delicioase, parfumate, insiropate...
Cuiburi de viespi cu cocos si ciocolataIncearca aceste clatite de dovlecei si branza, gata in doar 30 de minute! O reteta usoara, perfecta pentru pranz sau cina,...
Clatite de dovlecei si branza – reteta simpla si delicioasa, gata in doar 30 de minuteO salata Caprese clasica, simpla si delicioasa, facuta cu rosii proaspete, mozzarella, busuioc si ulei de masline. Reteta...
Salata Caprese - simpla si delicioasa