Supa crema de legume

Supa crema de legume servita alaturi de crutoane aromate este perfecta intr-o zi de post sau cand vrei sa mananci ceva usor!

Portii
4
Timp pregatire
15 minute
Timp coacere
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cartofi
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • o bucata de telina
  • un dovlecel
  • o ceapa
  • un ardei kapia
  • o lingura ulei de masline
  • sare si piper dupa gust
  • crutoane pentru servit

Mod de preparare

Se prepara foarte usor si poti folosi ce legume preferi! Taie legumele cuburi mari si pune-le intr-o oala cu 2-3 litri de apa, putina sare si lasa-le sa fiarba. Cand legumele sunt moi, strecoara supa si pune-le intr-un blender. Adauga 2-3 polonice de zeama si mixeaza bine. Pune cate putina supa pana obtii consistenta dorita. Condimenteaza cu sare si piper dupa gust, adauga uleiul de masline si supa este gata!



Serveste-o cu crutoane aromatizate cu diferite ierburi. Daca nu tii post, poti pune un cubulet de unt si putina smantana pentru o textura mai cremoasa.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide