1. Drojdia am pus-o la dospit impreuna cu 1 lingurita cu miere, 1 lingurita cu faina si un pic de apa calduta. 2. Am pus sarea cu cimbrul peste fai
1. Drojdia am pus-o la dospit impreuna cu 1 lingurita cu miere, 1
lingurita cu faina si un pic de apa calduta.
2. Am pus sarea cu cimbrul peste faina si le-am amestecat. Am continuat cu drojdia dospita, laptele caldut si cele 6 linguri cu ulei de masline. Am incept sa framant (cu mana), am intins coca in forma ovala. Pentru intins am folosit putin ulei.
3. Am acoperit-o cu o folie transparenta si am lasat-o la dospit cam 1/2 h.
4. Am presarat sunca peste coca. Am rulat-o, am pus-o in tava (captusita cu hartie pergament).
5. Am bagat-o la cuptor pentru cca 45 de minute. Eu am cuptor clasic si focul l-am potrivit mai mic.
Pofta buna!
Reteta Paine cu sunca a fost propusa de cristina pe forum culinar.ro
Alta reteta de paine gasiti aici: Paine artizanala
Am vazut undeva pe site si am zis sa incerc. Nu am regretat. Foarte bune au fost.
Aperitiv chiftelute cu maioneza si ceapaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti