Aluatul de paine (dupa reteta lu Alis de Paine de Shabat , jumatate de compozitie este destula. Am lasat sa creasca aluatul doar 30 de minute. I
Aluatul de paine (dupa reteta lu Alis de Paine de Shabat , jumatate de compozitie este destula.
Am lasat sa creasca aluatul doar 30 de minute.
Intindem alautul si asezam pe el umplutura in felul acesta: feliutele de sunculita, cascavalul taiat bucatele, ouale, pe care le-am tait in doua, rosiile uscate, busuiocul si parezanul.
Ungem painica cu ulei de masline si presaram rozmarin.
Dam la cuptor pentru 45 de minute.
Pofta buna!
Reteta Painica umpluta a fost propusa de aliza pe forum culinar.ro
Alte retete de paine gasiti aici:
Paine artizanala ,
Paine cu sunca ,
Paine cu mere .
Initial, reteta trebuia sa aibe alte ingrediente, adica...spanac in loc de salata si dovleac placintar in loc de cartofii...
Lasagna cu praz, salata verde si cartofi dulciOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj