Se freaca margarina cu zaharul pudra si cele 3 oua pana cand se face spuma. Se adauga branza si se amesteca in continuare pana cand compozitia devine
Se freaca margarina cu zaharul pudra si cele 3 oua pana cand se face spuma. Se adauga branza si se amesteca in continuare pana cand compozitia devine omogena.
Se pune romul, coaja rasa de lamaie si faina cernuta cu praful de copt.
Cand aluatul este omogen se adauga pe rand: stafidele, nucile si alunele taiate (rumenite in prealabil in cuptor), ciresele glasate si rahatul taiat bucatele si tavalit prin faina.
Se lasa compozitia sa se odihneasca la loc cald circa 30 de minute.
Se intinde aluatul pe planseta, se modeleaza un cozona si se aseaza intr-o forma unsa cu margarina.
Se introduce forma in cuptorul bine incins si se lasa la copt circa 50-60 de minute la foc potrivit.
Cat este cald se pudreaza cu zahar pudra
Dupa ce ca nu sunt multe, au inceput sa se si strice, perele si merele, ele sunt subiectul zilei de azi. Le-am adunat si eu,...
Desert placinta cu pere si mereOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj