Se amesteca galbenusurile cu zaharul, intr-un castron. Se adauga faina, laptele si praful de copt, iar la urma albusurile batute spuma. Se toarna com
Se amesteca galbenusurile cu zaharul, intr-un castron. Se adauga faina, laptele si praful de copt, iar la urma albusurile batute spuma. Se toarna compozitia intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina, se pund easupra prunele, fara samburi, desfacute in doua, cu partea taiata in sus. Placinta se coace la foc potrivit, pana se rumeneste aluatul.
Se presara cu zahar pudra.
Alte retete de dulciuri:
Cozonac moldovenesc Prajitura snikers Tiramisu
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa