Rulouri cu crema

Aluatul foietaj l-am taiat dupa cum se vede in poza si l-am incolacit pe niste rulouri de lemn. Crema: Am pus frisca la fiert, am adugat ciocolata si

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 600 g aluat foietaj
  • Crema:
  • 200 ml frisca lichida
  • 150 g ciocolata menaj
  • un pic de esenta de migdale

Mod de preparare

Aluatul foietaj l-am taiat dupa cum se vede in poza si l-am incolacit pe niste rulouri de lemn.

Crema:

Am pus frisca la fiert, am adugat ciocolata si cand a fost gata topita am luat-o de pe foc. Am pus-o la frigider pana a doua zi.

Am batut-o bine bine si a rezultat o crema consistenta.

Am umplut rulourile si le-am pudrat din plin.

Le-am pastrat la frigider si au fost super bune.
Pofta buna!

Reteta Rulouri cu crema a fost propusa de Micu Livia pe forum culinar.ro

Alte retete de rulouri gasiti aici:

Cornete cu frisca sau crema,

Pariziene cu fondant de mere,

Cornulete salon cu nuca

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...