1. Am pus faina,sarea si cam, 1/3 din unt in vasul robotului si l-am lasat la 2 sa amestece,pana s-au facut turturei de aluat(firmituri). 2. Am dat m
1. Am pus faina,sarea si cam, 1/3 din unt in vasul robotului si l-am lasat la 2 sa amestece,pana s-au facut turturei de aluat(firmituri).
2. Am dat mai incet, la 1 si am turnat incet apa rece, putin cate putin. Am lasat sa amestece, pana mi-a placut cum a aratat aluatul. L-am pus la rece intr-o folie transparenta.
3.Dupa juma' de ora aproximativ, am scos aluatul si l-am rolat, am pus inca o parte din unt, l-am impachetat si rolat din nou.
4. L-am pus la frigider pt 5 minute, l-am rolat iar am pus restul de unt,am impachetat, rolat si dat la frigider, de data asta vreo 10 minute.
5.L-am scos, l-am impartit in doua, am rolat 2 dreptunghiuri cu sucitorul de marmura, iar in rest am procedat cu umplutura, ca si in reteta precedenta Strudel cu dovleac MAYA (1).
Aa taiat cu forma de fursecuri cateva stelute, pentru decor.
Pofta buna!
Reteta Strudel cu dovleac MAYA (2) a fost propusa de MAYA pe forum culinar.ro
Alte retete cu dovleac gasiti aici:
Strudel cu dovleac MAYA (1),
Prajitura de dovleac cu ciocolata,
Placinta cu dovleac
Pizza asta este cea mai gustoasa pizza facuta acasa. Incercati si voi! Reteta romaneasca.
Pizza cu carne tocata si oreganoPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura