Chec aperitiv cu feta

Checul aperitiv cu feta este delicios si foarte usor de pregatit. Pentru acest aperitiv cu branza va trebuie 150 gr branza feta sau telemea.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 200 gr faina
  • 3 oua
  • 150 gr masline verzi
  • 150 gr branza feta sau telemea
  • 5 linguri ulei
  • 100 ml lapte
  • 1 praf de copt
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Checul aperitiv cu feta este delicios si foarte usor de pregatit. Intr-un castron, se pune faina si praful de copt, iar in centru se aseaza ouale, uleiul, laptele caldut, sarea si piperul.
Se amesteca bine pana se omogenizeaza. Se adauga maslinele feliate, branza taiata cubulete.
Se amesteca usor pentru a nu sfarama maslinele. Se toarna compozitia intr-o forma de chec sau cozonac.
Se da la cuptorul preincalzit 40-45 de minute. Se scoate din tava dupa ce s-a racit complet.


Checul aperitiv cu feta se serveste dupa ce s-a racit. Ornati cu rosii si cu verdeata la servire.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Carnati in sos de ceapa si ardei

Carnati in sos de ceapa si ardei
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca