Coltunasi cu branza de oaie

Coltunasii cu branza sunt foarte delicioase. Aceasta reteta se prepara folosind branza de oaie.

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 650 g aluat framantat
  • 250 g branza de oaie
  • 400 g cartofi
  • putin piper (boabe)
  • 100 ml smantana
  • 80 g slanina
  • 1 ou
  • sare.

Mod de preparare

Coltunasii cu branza sunt foarte delicioase. Aceasta reteta se prepara folosind branza de oaie. Se intinde un aluat subtire si la 4 cm dupa mijloc se aseaza gramezi din amestecul de cartofi fierti si zdrobiti si branza de oaie, se condimenteaza cu piper. Se unge spatiul dintre sarmalute cu ou, se acopera cu cealalta parte a aluatului, se apasa bine sa se lipeasca si se taie forme de romb cu ajutorul unui taietor special. Se fierb in apa sarata, se strecoara si se invarte in untura de la cuburile de slanina. Se stropesc cu smantana inainte de servire. Se pot prepara cu gem de prune, cu branza dulce, sau cu ou amestecat cu ciuperci.


Se servesc fierbinti, cu smantana.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...