Cornulete cu cascaval si mac

Se amesteca faina cu margarina si smintina (dar eu le-am pus direct peste faina). Se adauga cascavalul ras (eu am pus Gouda) si chimenul macinat (mac

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg. de faina
  • un sfert de kg. de cascaval
  • 5 linguri margarina
  • 6 linguri smintina
  • (2 linguri chimen macinat era in reteta) mac

Mod de preparare

Se amesteca faina cu margarina si smintina (dar eu le-am pus direct peste faina).

Se adauga cascavalul ras (eu am pus Gouda) si chimenul macinat (macul) si se framinta bine- iese un aluat elastic si mai moale, care trebuie sa se odihneasca citeva ore.

Eu l-am pus in folie si l-am bagat la frigider.

Se formeaza cornuletele ca in poza si se coc la foc potrivit 20-25 de minute.
Pofta buna!

Reteta Cornulete cu cascaval si mac a fost propusa de Gabriela Carmen pe forum culinar.ro

Alte retete de cornulete gasiti aici:

Cornulete cu rahat,

Cornulete (de post),

Cornulete

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...