Cornuri cu branza sarata

Cu toate ingredientele se face un aluat, dar fara albusul oualor si se fac 16 pituci si se lasa la dospit 30 de minute. Se fac cornuri si se ung deas

Timp pregatire
129 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg faina
  • jumatate pachet margarina
  • 2 oua
  • 1 pahar smantana
  • o lingurita sare
  • 1 cub de drojdie
  • 100 g branza sau parmezan

Mod de preparare

Cu toate ingredientele se face un aluat, dar fara albusul oualor si se fac 16 pituci si se lasa la dospit 30 de minute. Se fac cornuri si se ung deasupra cu albusul batut spuma si parmezan sau branza sarata si se baga la cuptor.


Se servesc calde sau reci. alte retete recomandate:

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Aperitiv placinta dobrogeana

Cui nu-i place placinta cu branza? Sigur aveti amintiri placute din copilaria voastra cu aceasta placinta fie dulce, fie...

Aperitiv placinta dobrogeana
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca