Cornuri umplute

Cornurile se taie in doua, apoi capetele. Se scoate miezul cu lingura de lemn, se marunteste (eventual se usuca in cuptor si se faramiteaza). Se adau

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 6 cornuri
  • O conserva mare sau doua mici de carne
  • 200 ml smantana
  • 100 g cascaval ras
  • Mustar
  • Piper
  • Sare

Mod de preparare

Cornurile se taie in doua, apoi capetele. Se scoate miezul cu lingura de lemn, se marunteste (eventual se usuca in cuptor si se faramiteaza).

Se adauga carnea. Se potriveste gustul cu mustar, piper, putina sare. Se toarna ½ pahar de smantana si cascaval ras. Cu aceasta compozitie se umplu cornurile. Nu se umplu prea tare sa nu curga smantana in timpul prajirii. Suprafata cornurilor se unge cu smantana, se presara cu cascaval. Se prajesc pana devin rumene.

Alte retete simple pe care vi le recomandam

Dulceata de visine

Compot de caise

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!