Cornuri umplute

Cornurile se taie in doua, apoi capetele. Se scoate miezul cu lingura de lemn, se marunteste (eventual se usuca in cuptor si se faramiteaza). Se adau

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 6 cornuri
  • O conserva mare sau doua mici de carne
  • 200 ml smantana
  • 100 g cascaval ras
  • Mustar
  • Piper
  • Sare

Mod de preparare

Cornurile se taie in doua, apoi capetele. Se scoate miezul cu lingura de lemn, se marunteste (eventual se usuca in cuptor si se faramiteaza).

Se adauga carnea. Se potriveste gustul cu mustar, piper, putina sare. Se toarna ½ pahar de smantana si cascaval ras. Cu aceasta compozitie se umplu cornurile. Nu se umplu prea tare sa nu curga smantana in timpul prajirii. Suprafata cornurilor se unge cu smantana, se presara cu cascaval. Se prajesc pana devin rumene.

Alte retete simple pe care vi le recomandam

Dulceata de visine

Compot de caise

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...