Cornurile se taie in doua, apoi capetele. Se scoate miezul cu lingura de lemn, se marunteste (eventual se usuca in cuptor si se faramiteaza). Se adau
Cornurile se taie in doua, apoi capetele. Se scoate miezul cu lingura de lemn, se marunteste (eventual se usuca in cuptor si se faramiteaza).
Se adauga carnea. Se potriveste gustul cu mustar, piper, putina sare. Se toarna ½ pahar de smantana si cascaval ras. Cu aceasta compozitie se umplu cornurile. Nu se umplu prea tare sa nu curga smantana in timpul prajirii. Suprafata cornurilor se unge cu smantana, se presara cu cascaval. Se prajesc pana devin rumene.
Alte retete simple pe care vi le recomandam
Dulceata de visine
Compot de caise
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa