Covrigi cu cascaval

Covrigii cu cascaval sunt absolut deliciosi. Proaspat scosi din cuptor acesti covrigi sunt un adevarat deliciu. Urmareste reteta in imagini si prepara-i si tu!

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 g faina (daca e nevoie se mai poate adauga)
  • 150 g piure de cartofi
  • 65 g unt
  • margarina (ceea ce nu se vede in poza)
  • un sfert de lingurita de sare
  • vreo 300 apa calduta (daca e nevoie se mai poate adauga)
  • 20 g drojdie
  • cascaval
  • 1ou.

Mod de preparare

Dizolvam drojdia in apa si o adaugam in faina cu sare si piure. La sfarsit adaugam si untul topit. Framintam si, daca e nevoie, mai punem apa sau faina pt un aluat molutz si elastic, care nu se lipeste. Lasam la crescut pina isi dubleaza volumul. Cind s-a intimplat asta, il rasturnam pe masa infainata si il taiem bucati cam cit un mar. Il lucram cu mina, ca pe palstelina. Facem serpisori pe care ii sucim sau ii rasucim rotunzi. Spargem un ou, il batem putin, radem cascaval si ii ungem, il tapetam cu cascaval. Se coc la 200 gr cca 30 minute.


Pofta buna! Reteta Covrigi cu cascaval a fost propusa de shumaila pe forum culinar.ro

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Mancare de fasole verde cu naut

Mancare de fasole verde cu naut
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii