Fursecuri cu cascaval

Amesteci faina cu untul, telemeaua rasa, iaurtul si galbenusul si framanti pana obtii o coca potrivit de tare pe care o lasi sa se odihneasca 2-3 ore.

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 150g faina
  • 125g unt
  • 125g branza telemea
  • 1/2 ceasca iaurt
  • 1 ou
  • 50g cascaval

Mod de preparare

Amesteci faina cu untul, telemeaua rasa, iaurtul si galbenusul si framanti pana obtii o coca potrivit de tare pe care o lasi sa se odihneasca 2-3 ore.

O intinzi apoi intr-o foaie nu prea subtire din care tai diferite forme ( stelute, braduti, etc).

Asezi in tava unsa si tapetata cu faina, le ungi pe deasupra cu albusul si presari cascaval ras si le coci la foc potrivit 10-15 min.

Eu am presarat pe langa cascaval susan si mac.
Pofta buna!

Reteta Fursecuri cu cascaval a fost propusa de Mocca pe forum culinar.ro

Alte retete cu cascaval gasiti aici:

Cornulete cu sunca si cascaval,

Croissants cu bacon si cascaval,

Chifle cu cascaval

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...