Fursecuri cu cascaval

Amesteci faina cu untul, telemeaua rasa, iaurtul si galbenusul si framanti pana obtii o coca potrivit de tare pe care o lasi sa se odihneasca 2-3 ore.

Timp pregatire
150 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 150g faina
  • 125g unt
  • 125g branza telemea
  • 1/2 ceasca iaurt
  • 1 ou
  • 50g cascaval

Mod de preparare

Amesteci faina cu untul, telemeaua rasa, iaurtul si galbenusul si framanti pana obtii o coca potrivit de tare pe care o lasi sa se odihneasca 2-3 ore.

O intinzi apoi intr-o foaie nu prea subtire din care tai diferite forme ( stelute, braduti, etc).

Asezi in tava unsa si tapetata cu faina, le ungi pe deasupra cu albusul si presari cascaval ras si le coci la foc potrivit 10-15 min.

Eu am presarat pe langa cascaval susan si mac.
Pofta buna!

Reteta Fursecuri cu cascaval a fost propusa de Mocca pe forum culinar.ro

Alte retete cu cascaval gasiti aici:

Cornulete cu sunca si cascaval,

Croissants cu bacon si cascaval,

Chifle cu cascaval

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura de joi a Octaviei

O  reteta veche, dar delicioasa. Daca v-a ramas cozonac pe care nu il mai mananca nimeni il puteti transforma intr-o...

Desert prajitura de joi a Octaviei
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca