Freaca spuma 20 g de unt la temperatura camerei. Adauga un ou, putina sare si amesteca totul cu 2 linguri de faina. Dupa ce ai adaugat rantasul, ia cu
Freaca spuma 20 g de unt la temperatura camerei. Adauga un ou, putina sare si amesteca totul cu 2 linguri de faina. Dupa ce ai adaugat rantasul, ia cu o lingurita din pasta moale si da-i drumul in supa fierbinte. Fierbe-le incet timp de 10 minute, pana se inmoi. Daca pregatesti supa cu legume care devin moi repede, adauga galustele inainte sa adaugi rantasul.
Alte retete mancare recomandate
Ciulama cu ciuperci
Ciuperci umplute
Ciulama de ciuperci
Am pregatit acest cheesecake special pentru aceasta dubla aniversare, reteta cu nr.700 si 7 ani de Bucataras. 7 ani in care...
Desert cheesecake cu afine - reteta 700 si 7 ani de BucatarasOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj