Galuste cu unt

Freaca spuma 20 g de unt la temperatura camerei. Adauga un ou, putina sare si amesteca totul cu 2 linguri de faina. Dupa ce ai adaugat rantasul, ia cu

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 20 g unt
  • 1 ou
  • sare
  • 2 linguri faina

Mod de preparare

Freaca spuma 20 g de unt la temperatura camerei. Adauga un ou, putina sare si amesteca totul cu 2 linguri de faina. Dupa ce ai adaugat rantasul, ia cu o lingurita din pasta moale si da-i drumul in supa fierbinte. Fierbe-le incet timp de 10 minute, pana se inmoi. Daca pregatesti supa cu legume care devin moi repede, adauga galustele inainte sa adaugi rantasul.
Alte retete mancare recomandate

Ciulama cu ciuperci

Ciuperci umplute

Ciulama de ciuperci

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert cheesecake cu afine - reteta 700 si 7 ani de Bucataras

Am pregatit acest cheesecake special pentru aceasta dubla aniversare, reteta cu nr.700 si 7 ani de Bucataras. 7 ani in care...

Desert cheesecake cu afine - reteta 700 si 7 ani de Bucataras
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca