Se face un aluat elastic, din care formezi o bila si-o acoperi sa se odihneasca. Apoi iei aluatul, il imparti in 4 buca
Se face un aluat elastic, din care formezi o bila si-o acoperi sa se odihneasca.
Apoi iei aluatul, il imparti in 4 bucati si intinzi 4 foi din care tai patrate de circa 4/4 cm.
Amesteci ingredientele pentru umplutura. Umplutura cu o lingura o pui peste fiecare patrat .
Strangi colturile bine formand un saculet.
Pui apa sa clocoteasca, adaugi putina sare si 1 lingura de ulei si cand clocoteste, adaugi mantiile si le lasi sa
fiarba circa 8 minute.
Le scoti cu paleta si le pui pe un platou.
Incalzesti untul impreuna cu boiaua iute si torni peste
mantii.
lei cateva bucati de mantii cu unt si le pui pe o farfurie,
alaturi de o portie de sos pe care il faci din iaurt si usturoi.
Poti pune suplimentar, pentru decor, patrunjel sau marar tocat fin.
Alte retete recomandate:
Coltunasi ca in Ardeal
Coltunasi italieni
O reteta clasica de pizza cu blat subtire, care pastreaza textura fina si usor crocanta a aluatului italienesc.
Pizza prosciutto cu blat Alka Pizza CaseiOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj