Mouffin cu cascaval

Foitajul se decongeleaza, se intinde si se decupeaza forme rotunde potrivite fundului formei de copt pentru mouffin. Celelalte ingrediente se amesteca

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet de foitaj
  • 200 g cascaval (trapist)
  • 100 g cascaval (afumat)
  • 3 galbenusuri
  • 2 linguri faina
  • 200 ml frisca
  • Sare dupa gust
  • Piper (boabe0 dupa gust

Mod de preparare

Foitajul se decongeleaza, se intinde si se decupeaza forme rotunde potrivite fundului formei de copt pentru mouffin.

Celelalte ingrediente se amesteca si cu compozitia obtinuta se umplu formele de copt mouffin. Se coc in cuptor incalzit dinainte la 200 °C.
Alte retete recomandate

Chiftelute

Zacusca de ciuperci

Lasagna

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...