Pateuri cu branza sarata

Daca astepti musafiri si vrei sa pui pe masa aperitive delicioase, pregateste pateuri cu branza sarata. Daca folosesti aluat de foietaj congelat, le poti prepara repede.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet foietaj
  • 2 oua
  • 100 g branza sarata

Mod de preparare

Daca astepti musafiri si vrei sa pui pe masa aperitive delicioase, pregateste pateuri cu branza sarata. Daca folosesti aluat de foietaj congelat, le poti prepara repede. Se decongeleaza foietajul, se intinde o foaie, se unge cu oul batut apoi se rade branza pe razatoarea mica deasupra foii intinse. Se taie foaia fasii apoi dreptunghiuri de aproximativ 5 cm. Se indoaie dreptunghiurile mici si se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt. Se ung pateurile deasupra cu oul batut. Se coc la inceput la foc puternic, apoi dupa ce s-au umflat, se coc la foc mic aproximativ 15 min.


Se servesc ca si aperitiv.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...