Se fierb cartofii in coaja, se curata, se dau prin masina de tocat si se amesteca cu faina, ouale batute, 50 gr unt si putina sare. Se ia cu lingura
Se fierb cartofii in coaja, se curata, se dau prin masina de tocat si se amesteca cu faina, ouale batute, 50 gr unt si putina sare. Se ia cu lingura uda cate o bucata din aluat, se asaza intr-o tava presarata cu faina si se face pe fiecare pateu cate o adancitura in mijloc unde se pune branza de vaci sau telemea rasa. Se ung pateurile cu lapte sau cu ou batut si se pun in cuptor sa se coaca timp de 20 minute.
Se servesc cu salata verde.
Alte retete:
Chiftelute
Gogosi pufoase
Placinta cu dovleac
O mancarica rapida si foarte gustoasa
Tocanita de pui cu ceapa si usturoi cu mamaligutaIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa