Aluatul: Se amesteca toate ingredientele si se adauga apa calda cat sa-ti iasa un aluat moale, pe care il las sa se odihneasca la cald. Intre timp se
Aluatul:
Se amesteca toate ingredientele si se adauga apa calda cat sa-ti iasa un aluat moale, pe care il las sa se odihneasca la cald.
Intre timp se taie in cuburi pieptul de pui si jambonul, si se calesc impreuna pana se rumenesc.
Se amesteca ouale, smantana, cimbrul, verdeata tocat, sarea si piperul dupa gust, si se adauga carnea rumenita.
Se intind 2 parti din 3 parti de aluat, intr-un vas uns cu ulei, se toarna compozitia ce carne si smantana.
Deasupra se aseaza aluatul ramas taiat fasii si asezat in gratii, si se coace la foc potrivit 45-50 de minute.
Pofta buna!
Alte retete de placinta gasiti aici:
Placinta cu dovleac,
Placinta cu mere,
Placinta Americana de Mere
Chec (cake) cu masline,
Saratele cu ansoa si masline,
Sandvis cu sardele si masline negre
Fetele mele sunt fan supa-cremă, motiv pentru care fac destul de des acest tip de supă, în diferite combinații (cu...
Supa crema de mazare, dovlecel si broccoliOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj