Aluatul: Se amesteca toate ingredientele si se adauga apa calda cat sa-ti iasa un aluat moale, pe care il las sa se odihneasca la cald. Intre timp se
Aluatul:
Se amesteca toate ingredientele si se adauga apa calda cat sa-ti iasa un aluat moale, pe care il las sa se odihneasca la cald.
Intre timp se taie in cuburi pieptul de pui si jambonul, si se calesc impreuna pana se rumenesc.
Se amesteca ouale, smantana, cimbrul, verdeata tocat, sarea si piperul dupa gust, si se adauga carnea rumenita.
Se intind 2 parti din 3 parti de aluat, intr-un vas uns cu ulei, se toarna compozitia ce carne si smantana.
Deasupra se aseaza aluatul ramas taiat fasii si asezat in gratii, si se coace la foc potrivit 45-50 de minute.
Pofta buna!
Alte retete de placinta gasiti aici:
Placinta cu dovleac,
Placinta cu mere,
Placinta Americana de Mere
Chec (cake) cu masline,
Saratele cu ansoa si masline,
Sandvis cu sardele si masline negre
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa