Placinte cu carne de porc cu legume

Razuim cartofii, ii presaram cu sare, adaugam usturoiul si faina si amestecam cu ouale. Ii prajim intr-o tigaie in ulei pe ambele parti (10 placinte).

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 50 dkg cartofi
  • 3 oua
  • 20 dkg faina
  • 2 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • Tocana:
  • 30 dkg carne de porc
  • 10 dkg bacon
  • 10 dkg morcovi
  • 1 ardei verde
  • 1 rosie
  • 1 ceapa rosie
  • 10 dkg brocoli
  • 10 dkg tuchini
  • Sare
  • piper
  • oregano

Mod de preparare

Razuim cartofii, ii presaram cu sare, adaugam usturoiul si faina si amestecam cu ouale. Ii prajim intr-o tigaie in ulei pe ambele parti (10 placinte). Pentru tocana prajim baconul taiat marunt, ceapa taiata rondele si carnea de porc taiata fasii, calim pana carnea devine moale. Condimentam cu sare, piper si oregano. Taiem marunt legumele si preparam tocana. Acoperim jumatate din palcinte cu tocana si le indoim, stropim cu putina smantana si servim.
Alte retete recomandate

Ardei umpluti

Ciuperci umplute

Supa de rosii

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...