Razuim cartofii, ii presaram cu sare, adaugam usturoiul si faina si amestecam cu ouale. Ii prajim intr-o tigaie in ulei pe ambele parti (10 placinte).
Razuim cartofii, ii presaram cu sare, adaugam usturoiul si faina si amestecam cu ouale. Ii prajim intr-o tigaie in ulei pe ambele parti (10 placinte). Pentru tocana prajim baconul taiat marunt, ceapa taiata rondele si carnea de porc taiata fasii, calim pana carnea devine moale. Condimentam cu sare, piper si oregano. Taiem marunt legumele si preparam tocana. Acoperim jumatate din palcinte cu tocana si le indoim, stropim cu putina smantana si servim.
Alte retete recomandate
Ardei umpluti
Ciuperci umplute
Supa de rosii
Este o reteta preluata de la bucataras Ela. Mi-a placut mult cum arata, modul cum se prepara si stiind ca alor mei le plac...
Tarta cu dovlecei si baconOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj