Pogaci cu usturoi

Dospim un aluat de pogaci nu foarte tare. Dupa 1 ora il intidem. Ungem aluatul cu un amestec obtinut din 3 pachete de branza topita moale si 2 catei d

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 80 dkg faina
  • 1 lingura sare
  • 2 linguri untura de porc
  • ½ dl ulei
  • 1 pachet drojdie inmuiata in lapte caldut cu zahar
  • 2 oua

Mod de preparare

Dospim un aluat de pogaci nu foarte tare. Dupa 1 ora il intidem. Ungem aluatul cu un amestec obtinut din 3 pachete de branza topita moale si 2 catei de usturoi. Impaturim aluatul, il lasam la odihnit si formama pogaci. Ungem pogacile cu ou si le coacem.
Alte retete recomandate

Zacusca de vinete

Ciorba radauteana

Ardei umpluti

Placinta cu mere

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...