Ravioli cu carne si ciuperci

Umplutura: Aceasta se pregateste mai intai astfel: se curata ceapa si se toaca marunt, se caleste in putin ulei si se adauga carnea tocata. Se lasa la

Timp pregatire
65 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 2 bucati de ceapa
  • 500 gr de faina
  • 400 gr carne tocata
  • 200 gr ciuperci
  • 100 ml ulei
  • 50 gr de pesmet
  • 100 gr de unt
  • 50 gr de parmesan
  • sare si piper
  • dupa gust

Mod de preparare

Umplutura:

Aceasta se pregateste mai intai astfel: se curata ceapa si se toaca marunt, se caleste in putin ulei si se adauga carnea tocata.

Se lasa la calit aproximativ 30 de minute, timp in care adaugi putina apara de mai multe ori.

Se curata ciupercile daca sunt proaspete, iar daca nu se scot din conserva si se spala cu putina apa. Acestea se tau marunt si se calesc in putin unt.

Se adauga peste carnea tocata, si se trec prin masina de tocat carne.

Aluatul de ravioli:

Din faina, oua, apa si sare se prepara un aluat din care se intinde foi suficient de mari ca sa le intorci apoi si peste cealalta jumatate.

Amestecul de carne tocata si ciuperci se pune pe foie cate o lingurita de amestec la distante suficiente. Se aseaza atatea gramajoare astfel incat sa mai ai sa o acoperi cu cealalta parte.

Dupa ce ai pus toate gramajoarele si ai acoperit-o cu cealalta parte se apasa patratelele formate, se taie si se preseaza marginile ca sa se lipeasca si se fierb in apa cu sare.
Se servet cu pesmet prajit si unt, sau cu verdeturi si peste se presara cascaval.

Alte retete culinare delicioase:

Ravioli cu urzici,

Lasagna cu spanac,

Pasta cu gorgonzola si spanac,

Mega ravioli inimosi,

Cosulete cu branza si caramel de portocale,

Vitel in mantou de foi

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Baclava turceasca (reteta video)

O reteta delicioasa si aromata de Baclava care se face foarte usor si rapid

Baclava turceasca (reteta video)
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca