Ravioli cu carne si ciuperci

Umplutura: Aceasta se pregateste mai intai astfel: se curata ceapa si se toaca marunt, se caleste in putin ulei si se adauga carnea tocata. Se lasa la

Timp pregatire
65 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 2 bucati de ceapa
  • 500 gr de faina
  • 400 gr carne tocata
  • 200 gr ciuperci
  • 100 ml ulei
  • 50 gr de pesmet
  • 100 gr de unt
  • 50 gr de parmesan
  • sare si piper
  • dupa gust

Mod de preparare

Umplutura:

Aceasta se pregateste mai intai astfel: se curata ceapa si se toaca marunt, se caleste in putin ulei si se adauga carnea tocata.

Se lasa la calit aproximativ 30 de minute, timp in care adaugi putina apara de mai multe ori.

Se curata ciupercile daca sunt proaspete, iar daca nu se scot din conserva si se spala cu putina apa. Acestea se tau marunt si se calesc in putin unt.

Se adauga peste carnea tocata, si se trec prin masina de tocat carne.

Aluatul de ravioli:

Din faina, oua, apa si sare se prepara un aluat din care se intinde foi suficient de mari ca sa le intorci apoi si peste cealalta jumatate.

Amestecul de carne tocata si ciuperci se pune pe foie cate o lingurita de amestec la distante suficiente. Se aseaza atatea gramajoare astfel incat sa mai ai sa o acoperi cu cealalta parte.

Dupa ce ai pus toate gramajoarele si ai acoperit-o cu cealalta parte se apasa patratelele formate, se taie si se preseaza marginile ca sa se lipeasca si se fierb in apa cu sare.
Se servet cu pesmet prajit si unt, sau cu verdeturi si peste se presara cascaval.

Alte retete culinare delicioase:

Ravioli cu urzici,

Lasagna cu spanac,

Pasta cu gorgonzola si spanac,

Mega ravioli inimosi,

Cosulete cu branza si caramel de portocale,

Vitel in mantou de foi

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa