Saleuri

Pentru aceste saleuri se framanta un aluat care se taie sub forma de bastonase. Sunt foarte bune.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g faina
  • 150 g margarina
  • 3 linguri de smantana
  • 2 linguri de ulei
  • ½ de lingurita de sare
  • drojdie cat o nuca
  • 100 ml lapte.

Mod de preparare

Pentr aceste saleuri se framanta un aluat care se taie sub forma de bastonase, acestea se dau cu ou si cu cascaval, apoi se coc la foc iute.


Saleurile se servesc dupa ce s-au racit, alaturi cu un pahar de vin sau bere.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...