Daca astepti musafiri si serviti bere, pregateste saratele. Acestea sunt cele mai bune aperitive.
Daca astepti musafiri si serviti bere, pregateste saratele. Acestea sunt cele mai bune aperitive. Se dizolva drojdia in lapte. Se amesteca untul (untura, margarina) cu o cana de faina, se adauga branza rasa, drojdia dizolvata, 1 ou. Se framanta si se mai adauga faina pana cand obtinem un aluat bun de intins. Se pune aluatul la frigider unde se lasa 3-4 ore (se poate lasa si de pe o zi pe alta ). Se imparte aluatul in 4, se intind foi de 0,5 cm grosime, se ung cu un ou batut, se presara chimen sau susan, se taie fasii in lung apoi se taie saratelele cam de 7 cm lungime. Se aseaza in tava si se coc la foc potrivit aproximativ 15-20 min
Se serveste ca aperitiv.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa