Daca astepti musafiri si serviti bere, pregateste saratele. Acestea sunt cele mai bune aperitive.
Daca astepti musafiri si serviti bere, pregateste saratele. Acestea sunt cele mai bune aperitive. Se dizolva drojdia in lapte. Se amesteca untul (untura, margarina) cu o cana de faina, se adauga branza rasa, drojdia dizolvata, 1 ou. Se framanta si se mai adauga faina pana cand obtinem un aluat bun de intins. Se pune aluatul la frigider unde se lasa 3-4 ore (se poate lasa si de pe o zi pe alta ). Se imparte aluatul in 4, se intind foi de 0,5 cm grosime, se ung cu un ou batut, se presara chimen sau susan, se taie fasii in lung apoi se taie saratelele cam de 7 cm lungime. Se aseaza in tava si se coc la foc potrivit aproximativ 15-20 min
Se serveste ca aperitiv.
Aveam eu în plan un Cheesecake pregătit la Slow Cooker, dar întâmplarea a făcut să descopăr că pot...
Cheesecake cu ciocolata la Multicooker Crock- Pot Express cu gatire sub presiuneOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj