Saratele cu vin

Daca vrei sa oferi musafirilor tai aperitive delicioase, pregateste saratele cu vin. Aceasta reteta este foarte usor de pregatit.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g faina
  • 70 g margarina
  • 25 g drojdie
  • o ceasca de vin alb
  • o jumatate lingurita cu sare
  • chimen
  • mac
  • susan

Mod de preparare

Daca vrei sa oferi musafirilor tai aperitive delicioase, pregateste saratele cu vin. Aceasta reteta este foarte usor de pregatit. Se dizolva drojdia in vin, se adauga apoi sarea, margarina si faina. Se framanta bine. Se intinde o foaie subtire si se dau forma saratelelor. Se presara dupa preferinta, chimen, susan sau mac, apasand usor cu mana ca sa intre in aluat. Se ia fiecare bucata si se rasuceste usor. Se pun in tava si se coc la foc potrivit timp de 15-20 min


Se servesc ca si aperitiv.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Chiftelute din somon

M-au tentat mult preparatele lui Laurici si ale lui Alex cu somon. Am reusit sa cumpar un somon proaspat, l-am curatat,...

Chiftelute din somon
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca