Saratele de cascaval

Aceasta reteta de saratele este foarte delicioasa. Saratelele cu cascaval se condimenteaza cu boia, sare, susan si chimen.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g. cascaval
  • 200 g. faina
  • 1 lingurita boia
  • sare
  • 200 g. unt rece
  • 1 galbenus
  • sare sau susan
  • chimen pentru presarat deasupra.

Mod de preparare

Aceasta reteta de saratele este foarte delicioasa. Saratelele cu cascaval se condimenteaza cu boia, sare, susan si chimen. Se framanta un aluat din cascavalul ras, faina, un praf de sare, 1 lingurita boia si unt in fulgi. Se face o bila care se infasoara in folie si se da la frigider 60 minute. Apoi, se intinde aluatul in foaie de 1 cm si se taie fasii care se rasucesc si se coc. Se incinge cuptorul la 180 grade. Se ung betisoarele cu galbenus batut, se presara dupa gust cascaval, sare, chimen sau susan si se coc 20 de minute.


Se servesc ca aperitiv.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa