Aceasta reteta de saratele este foarte delicioasa. Saratelele cu cascaval se condimenteaza cu boia, sare, susan si chimen.
Aceasta reteta de saratele este foarte delicioasa. Saratelele cu cascaval se condimenteaza cu boia, sare, susan si chimen. Se framanta un aluat din cascavalul ras, faina, un praf de sare, 1 lingurita boia si unt in fulgi. Se face o bila care se infasoara in folie si se da la frigider 60 minute. Apoi, se intinde aluatul in foaie de 1 cm si se taie fasii care se rasucesc si se coc. Se incinge cuptorul la 180 grade. Se ung betisoarele cu galbenus batut, se presara dupa gust cascaval, sare, chimen sau susan si se coc 20 de minute.
Se servesc ca aperitiv.
Maratonul sandwich-urilor continuă! :) Nu sunt neapărat adepta sandwich-urilor clasice, le prefer pe cele, să zicem,...
Sandwich cu sos de prune și somon fumeOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj