Tarta de vara cu rosii si branza

Tarta de vara cu rosii si branza poate constitui o cina rapida si satioasa in zilele toride de vara.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • foaie tarta
  • 5 rosii
  • 2 oua
  • 250 g cascaval
  • 150 g branza telemea
  • 50 g smantana
  • ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se intinde foaia de tarta. Aceasta se pune intr-o forma speciala pentru tarte. Deasupra se pune branza telemea rasa amestecata cu smantana si cascaval. Se aseaza feliile de rosii taiate una langa alta. Deasupra se rade putin cascaval si se pun ouale batute. Se da la cuptor 20-30 de minute.


Tarta cu rosii si branza se poate servi alaturi de o bere rece.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Supa crema de rosii cu dovlecel servita cu rulouri din foietaj

Pentru că ador roșiile de grădină bine coapte, iar supele cu gust intens de roșii sunt preferatele mele, am preparat o...

Supa crema de rosii cu dovlecel servita cu rulouri din foietaj
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca