Trigoane cu ciuperci

Trigoanele cu ciuperci sunt o reteta simpla si foarte rapida. Pentru acest preparat cu ciuperci mai aveti nevoie de margarina, faina, ceapa, morcovi, masline si condimente.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru aluat:
  • 200 gr margarina
  • 250 gr faina
  • 1 lingurita cu otet
  • sare
  • Pentru umplutura:
  • 20 ciuperci mari
  • 1 ceapa
  • 1 morcov mic
  • 100 gr masline verzi
  • 2 linguri nuca macinata
  • delikat
  • ulei

Mod de preparare

Trigoanele cu ciuperci sunt o reteta simpla si foarte rapida. Pentru aceasta reteta cu ciuperci se amesteca faina cu otetul dizolvat in putina apa cu sare. Se toarna apa cata incape pana se obtine un aluat omogen. Se inveleste intr-un servet si se lasa la rece 20 de minute. Se calesc legumele tocate marunt, apoi se adauga nuca, ciupercile si maslinele feliate. Se presara cu delikat si se lasa sa scada. Se intinde aluatul si se pune in mijloc margarina si se impacheteaza si intinde din nou apoi, dar mai subtire. Se taie apoi patrate de 8 cm si se pune in mijloc o lingurita cu umplutura. Se unesc cele 2 colturi opuse si apoi doua, opuse astfel incat sa se obtina un triunghi bine infasurat. Se rumenesc apoi trigoanele in baie de ulei incins.

 


Trigoanele cu ciuperci se servesc atat calde, cat si reci.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tortulet cu capsuni si crema de lapte cu ciocolata alba

Vazusem de ceva vreme un filmulet cu prepararea acestui tortulet, l-am vizionat dar nu l-am salvat. Nu mai stiu unde l-am...

Desert tortulet cu capsuni si crema de lapte cu ciocolata alba
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca